Woeste bruid schrapt huwelijk wegens 'gierige' vrienden en familie en post tirade

Een Canadese bruid, naar verluidt Susan genaamd, heeft het helemaal gehad. Ze is dan ook geen bruid meer, want de relatie is afgelopen. De reden? De schofterige gasten, zoals vrienden en familieleden, betaalden veel te weinig voor de geplande 'droombruiloft'.

De pislinke Susan en haar geliefde hadden bijna vijftienduizend dollar gespaard voor de bruiloft, maar het moest groter en duurder, zo zei de waarzegger. Hun liefde was namelijk 'als een sprookje' en dus moest de bruiloft daar ook bij passen. Geschatte kosten: zo'n zestigduizend dollar.

Dat konden ze niet ophoesten en dus moesten de genodigden dat maar doen. Een ieder werd vriendelijk doch dringend verzocht om 1500 dollar over te maken, anders kon de uitnodiging de papierbak in en was men niet welkom. Acht mensen waren zo gek om iets te doneren, de rest had er schijt aan.

De droombruiloft - inclusief vlucht naar Aruba - moest natuurlijk wel betaald worden, dus ging Susan maar over op crowdfunding. Dat leverde bijna genoeg op voor een beetje fatsoenlijk avondje eten met een paar vrienden, maar veel meer ook niet: 250 dollar.

Het was de druppel voor de überdiva, die dan maar gelijk de hele boel af liet blazen. De bruidegom-in-spé stelde nog voor om in Las Vegas te trouwen, iets goedkoper. Dat was natuurlijk een volslagen debiel plan, want, zo kreeg hij van zijn lief te horen, trouwen in Las Vegas is voor hoeren.

Onze Susan is een dame van grootse klasse en trouwen in Las Vegas ging natuurlijk niet door. Ze beëindigde de relatie en pleurde een zeventien paragrafen tellende tirade op Facebook, wat een nicht van haar dan weer deelde op Reddit, ter lering ende vermaeck. Of eigenlijk vooral vermaeck.

De helleveeg heeft haar Facebook-pagina verwijderd, zo kondigde ze met nogal veel bombarie aan, en is inmiddels voor twee maanden opgerot naar Zuid-Amerika om daar met haar rugtas rond te trekken, misschien wel op zoek naar een Latijns-Amerikaanse Gekke Henkie.

Mocht je verder werkelijk geen reet te doen hebben vandaag, het hele verhaal van Serpent Susan is hier te lezen.