Goal De Vrij kan puntverlies Inter niet voorkomen, brugslachtoffers herdacht met winst

Internazionale heeft na de nederlaag tegen Sassuolo nu het eerste puntje in de Serie A binnen, maar verder dan dat kwam de ploeg thuis tegen Torino niet. De fans waren duidelijk: na afloop liep Inter onder een flink fluitconcert het veld af.

Ivan Perisic bracht het sterk beginnende Inter al na zes minuten op voorsprong, Stefan de Vrij kopte 25 minuten later vanuit een corner de 2-0 binnen. Torino sloeg in de tweede helft echter terug: Andrea Belotti werkte de 2-1 binnen, Soualiho Meïté tekende na dik een uur voor de gelijkmaker. Mauro Icardi kreeg nog kansen om Inter aan de winst te helpen, maar verzuimde.

Genoa en Fiorentina openden hun seizoen, nadat het onderlinge duel wegens de brugramp in Genua uitgesteld werd. De 44 slachtoffers werden herdacht met een minuut stilte, speciale shirts en een applaus in de 44e minuut, terwijl beide ploegen ook nog eens wonnen. Genoa rekende met 2-1 af met promovendus Empoli, Fiorentina legde Chievo met 6-1 stevig over de knie.