Vandalen vernielen kabouterbos Voorthuizen

In een video die wijkagenten uit Voorthuizen op Facebook hebben geplaatst is goed te zien hoe een stel vandalen het Kabouterbos in Voorthuizen huisgehouden heeft. Alles is kort en klein geslagen, door het hele bos liggen stukken gips van kapotvermoorde kabouters. 

De agent die de video op Facebook plaatste schrijft: "Ik snap werkelijk waar niet, wat de lol daarvan is geweest. Hebben de kabouters je misschien iets aangedaan? Hebben de kindjes die iedere keer weer genieten van hun bezoek aan het kabouterbos je iets aangedaan? Of misschien de vrijwilligers die hun hart en ziel in het bos hebben gestopt? Ik begrijp niet dat je je woede botvierde op deze onschuldige kabouters. Kom met je probleem, vertel het mij en misschien kan ik je helpen."

Tevens wordt er een oproep gedaan om alleenstaande en eenzame kabtouters te doneren zodat het bos opnieuw bevolkt kan worden: "Bij deze direct een kabouter oproep. Mocht u nog een eenzame kabouter overhebben, een eenzame kabouter die graag gezelschap wil, er zijn plekjes beschikbaar in het mooiste en leukste kabouterbos van Voorthuizen. Laat het mij weten en ik zal het bespreken met de overgebleven kabouters. "