Ouders van gevonden peuter Roosendaal bekend

Op de Flintdijk in Roosendaal is afgelopen nacht een peuter aangetroffen door buurtbewoners. Volgens de politie is hij tussen de 1 á 2 jaar oud en kan hij nog niet zo goed praten. Het gaat om een jongetje van Pakistaanse of Indiase afkomt. Hij draagt twee oorringen en was gekleed in een zwarte leren jas van het merk River Island. 

Verder droeg hij zwarte Adidas klittenbandschoenen, Cars sokken en een spijkerbroek. Hij had een blauw-groene speen aan een rood-wit koord met een piratenplaatje er op bij zich. 

De politie wil vooralsnog geen foto van het jongetje online zetten, in de hoop dat de ouders zich snel melden en ze het gezin kunnen herenigen. Het jochie heeft afgelopen nacht bij een pleeggezin doorgebracht. Wie informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie. 

Update 13:14 uur:
Een woordvoerder van Politieteam Roosendaal meldt aan FOK! dat de familie van de aangetroffen peuter bekend is. De peuter wordt overgedragen aan zorginstanties. De politie voert hierover nog overleg met de familie en diverse instanties.