Dochter redt voor trein geduwde moeder

Na een leuk avondje uit in Atlanta, Verenigde Staten, stond Sue Wenszell samen met haar vijf dochters te wachten op de trein naar huis. Net op het moment dat de volgende trein het station binnen denderde, duwde een man de vrouw vanuit het niets op de treinrails. Haar dochter Katie twijfelde geen moment, sprong van het perron en duwde haar moeder voor de aanstormende trein weg.

Sue hield slechts een hersenschudding en wat lichte verwondingen aan het incident over. Katie werd geraakt door de trein en kwam er niet zo goed vanaf als haar moeder. De 28-jarige heldin bereikte het ziekenhuis met onder andere hersenletsel, een afgerukte voet en arm en haar gezicht moet met behulp van plastische chirurgie weer toonbaar gemaakt worden.

De politie arresteerde de 28-jarige Christopher Patrick Brooklin, die volgens de politie mentaal nogal wat achterloopt en geen idee had wat er aan de hand was. Een woordvoerder van de politie meldde dat de motivatie van Brooklin om de vrouw voor de trein te duwen, nog onbekend is, maar heeft opnames van de beveiligingscamera's veiliggesteld.

De man van Sue koestert geen wrok en vindt steun in het geloof. "Ik bid dat zijn ziel gered wordt", aldus de hevig gelovige Jerry Wenszell. "Het enige wat ik wil is dat hij van de straat blijft, zodat hij dit nooit meer bij anderen kan doen."