Telltale maakt releaseschema The Walking Dead bekend

Telltale heeft een releaseschema bekendgemaakt voor de laatste drie hoofdstukken van The Walking Dead: The Final Season. Het eerste hoofdstuk is sinds een paar dagen beschikbaar.

De ontwikkelaar staat niet bepaald bekend om zijn strakke releaseschema’s, met soms maanden vertraging tussen de verschillende hoofdstukken van hun verhalende games. Dat ze voor The Walking Dead een schema bekendmaken, is dan ook opvallend. Al staat er wel de disclaimer “Data aan verandering onderhevig” bij. De beoogde planning is als volgt:

  • Done Running: 14 augustus
  • Suffer the Children: 25 september
  • Broken Toys: 6 november
  • Take Us Back: 16 december

The Walking Dead: The FInal Season is het einde van het verhaal van Clementine. Weet zij een goed thuis te vinden voor haar en A.J., in een post-apocalyptische wereld vol zombies en gevaar? Waar de voorgaande games uit vijf hoofdstukken bestonden, bestaat The Final Season maar uit vier. Waarom dit is, is niet bekend. Het eerste hoofdstuk van The Walking Dead: The Final Season is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Later deze maand moet die ook voor Nintendo Switch verschijnen.