WE GAAN ALLEMAAL DOOD (40-42 graden)

Landgenoten. Er is geen reden voor paniek maar chill zal het niet worden. De knappe koppen van het weer voorspellen voor volgende week namelijk temperaturen tot een graad of 40-45 42. Uit een aantal simulaties op het KNMI-telraam blijkt een kans van 2% op deze temperaturen des doods. 

Experts op het gebied van warmte geven het advies om veel te drinken en zo veel als mogelijk uit de zon te blijven. "De beste methode om niet te verbranden is een goed aangebrachte bukkake van minimaal factor 50." Hamster uw bier & ijsjes en zet je schoonmoeder maar vast in de vriezer. 

In de onderstaande grafiek is duidelijk te zien dat we allemaal last gaan krijgen van buitensporig veel gezeik over die fucking hitte. Met name op locaties als 'bij de koffieautomaat' en 'in de kantine' is een verhoogd risico op gezeik van kracht. Men kan dit gezeik het beste voorkomen of verhelpen door een snelle maar ferme trap in den ballen te geven.

Het wachten is op een weeralarm van het KNMI. De ervaring leert dat het extreme weer doorgaans terug schrikt van een weeralarm in hoofdletters. De kans is dus aanwezig dat het gewoon 20 graden wordt volgende week en we voor niets gekankerd hebben op de #hittegolf die je wist dat zou komen. Klik voor meer informatie over het weer op deze link