Hazard: "Ik verlies liever met dit BelgiŰ dan dat ik win met dit Frankrijk"

Eden Hazard is net als zijn Belgische ploeggenoot Thibaut Courtois kritisch over het spel van Frankrijk na de halve finale op het WK.

België stond voor het eerst sinds 1986 in de halve finale van het eindtoernooi en probeerde tevergeefs voor het eerst in de geschiedenis de WK-finale te halen. Een rake kopbal van Samuel Umtiti maakte het verschil tussen Frankrijk en België.

"Ik verlies liever met dit België dan dat ik win met dit Frankrijk", wordt Hazard geciteerd door Het Nieuwsblad. "Ze spelen misschien niet goed, maar verdedigen wel sterk en zijn zeer efficiënt. We hebben hun zwakke punt niet gevonden."

"Dat kleine moment van magie dat nodig is om te scoren, was er niet. We hebben een fantastisch Belgisch team gezien en zijn geëlimineerd door een team dat meer solide was dan ons."

Hazard is trots op het Belgische team. "We hebben getoond over een zeer mooi elftal te beschikken. We mogen fier zijn op hetgeen we gepresteerd hebben. Als aanvoeder ben ik blij deel uit te maken van dit team."