Zanger Robby Valentine in elkaar geslagen

In Hoorn is zanger Robby Valentine in elkaar geslagen. Dat heeft hij op social media zelf laten weten. De zanger van Over and Over Again - een hit begin jaren negentig - werd op straat uitgescholen en in elkaar geslagen.

Valentine bracht zijn 6-jarige dochtertje naar school en werd vanaf station Hoorn Kersenboogerd gevolgd, nadat hij daar al uitgescholden was. Eenmaal op school aangekomen besloten twee andere vaders met Valentine mee terug naar het station te lopen, als extra back-up.

De drie mannen kwamen de jongens tegen, waarna een van de andere twee vaders hen op hun gedrag aansprak. Dat resulteerde erin dat Valentine in zijn gezicht geslagen werd, terwijl de andere vader een bloedneus opliep. De daders zetten het vervolgens op een rennen.

Volgens vrouw Marlies wordt Valentine al jaren uitgescholden op straat: "Mede omdat hij er opvallend uitziet", zegt ze over wat zelfs de reden is dat ze vanuit Almere naar West-Friesland zijn verhuisd. Marlies is uiteraard aangeslagen, maar is in elk geval blij dat er nog wat goedheid in de wereld is: "Dat die twee vaders hem geholpen hebben - en nu nog helpen - is zo vriendelijk."

Robby Valentine - Over and Over Again (Bron: YouTube)