Special Editions en season pass Call of Duty: Black Ops IIII aangekondigd

Voor wie hoopte op gratis content-updates voor Black Ops IIII komt bedrogen uit. Activision heeft de Special Editions aangekondigd van de game en één onderdeel daarvan is de Black Ops Pass (lees: season pass).

De Digital Deluxe Edition komt met de game, de Black Ops Pass, digitale bonus items en 2400 Call of Duty-punten (in-game currency). De Digital Deluxe Enhanced Edition komt het het al genoemde, maar verhoogt het aantal Call of Duty-punten naar 8500. De Pro Edition komt met de game, Black Ops Pass, een steelbook, een Call of Duty: Black Ops IIII Pop Socket, 10 specialist patches, drie art cards en 1100 Call of Duty-punten. De plaatjes van de edities vind je hier.

De inhoud van de Black Ops Pass is als volgt. In totaal worden er twaalf multiplayer maps, vier nieuwe zombie ervaringen en vier exclusieve Blackout-personages toegevoegd. Een vijfde zombie-ervaring, Classified, komt beschikbaar bij de lancering van de game. De Black Ops Pass moet zorgen voor een regelmatige toestroom aan content in plaats van de grotere drops die tot nu toe werden gedaan.

Prijzen van de verschillende edities zijn niet gegeven.

Black Ops 4 Digital Deluxe Edition