Fist of the North Star: Lost Paradise naar het westen

Sega kondigt aan dat Fist of the North Star: Lost Paradise op 2 oktober 2018 in Noord-Amerika en Europa verschijnt voor de PlayStation 4. De action-adventure RPG Lost Paradise is ontwikkeld door de Ryu Ga Gotoku Studio, het team achter de Yakuza-serie, en speelt in de wereld van de Fist of the North Star-manga.

Spelers moeten als Kenshiro hun weg vinden door een alternatieve versie van het originele verhaal, de resten van de post-apocalyptische Aarde verkennen in een aanpasbare buggy en bendes vernietigen met Kenshiro’s kenmerkende Hokuto Shinken-technieken.

Zoals je misschien al van Ryu Ga Gotoku Studio had verwacht, zit de wereld van Lost Paradise vol zijmissies die je helpen je personage te ontwikkelen en de wereld op te bouwen, aangevuld met een reeks grappige minigames. Van buggy-races en op ritme gebaseerde chiropractische Hokuto Shinken-therapiesessies tot het beheren van een nachtclub en meer. Maar natuurlijk is de hoofdrol weggelegd voor het vechten, met steeds wredere moves. Kenshiro vecht met traditionele Hokuto Shinken-moordtechnieken die hij in de loop van het verhaal vrijspeelt met de ervaringspunten die hij verdient door vijanden te verslaan en zijmissies en minigames te voltooien.

Het spel ondersteunt de Japanse en Engelse taal. e gelokaliseerde versie van Fist of the North Star: Lost Paradise bevat alles uit de originele Japanse versie, plus extra bloederig geweld. Voor het eerst zie je de volledige effecten van Kenshiro's brutale Hokuto Shinken op de schurken van de post-apocalyptische woestenijen.Omae wa mou shindeiru!

Fist of the North Star: Lost Paradise verschijnt op 2 oktober 2018 exclusief voor de PlayStation 4, zowel fysiek als digitaal.