Alterac Valley en Yrel komen naar Heroes of the Storm

Blizzard heeft Echoes of Alterac aangekondigd voor Heroes of the Storm, een nieuw evenement dat een nieuwe hero en een nieuwe battleground toevoegt. Daarnaast worden er ook de nodige cosmetics toegevoegd en nieuwe, tijdelijke quests.

Alterac Valley kennen we natuurlijk als één van de eerste PvP-modi uit World of Warcraft. De battleground bestaat uit drie lanes en draait natuurlijk om de strijd tussen Alliance en Horde. De battleground kent dan ook geen core om te vernietigen zoals de andere battlegrounds. In plaats daarvan zijn de factie-leiders van de Horde en Alliance aanwezig: Vanndar Stormpike voor de Alliance en Drek'thar voor de Horde.

Naast de battleground komt ook een nieuwe hero naar de game: Yrel, een Draenei Warrior. Ze dient als Melee Tank en haar basic abilities zijn channels. Je kunt ze dus opladen voor een groter effect. Ze kan zichzelf healen, heeft knockback en kan een stuk door de lucht springen om grote afstanden af te leggen. Beelden van Alterac Valley en Yrel in actie vind je hieronder.

Yrel is vanaf 12 juni speelbaar in Heroes of the Storm, terwijl Alterac Valley vanaf 19 juni in de game verschijnt. Op 12 juni (tot 9 juli) begint er ook een nieuwe quest: Battle for Alterac Pass. Door te spelen als Warcraft-personages verdien je portraits, banners, mounts en een loot chest. Op dezelfde datum worden er ook nieuwe portraits en sprays toegevoegd. Op 19 juni worden er tot slot nog enkele Horde en Alliance cosmetics toegevoegd.