'Avontuur in Israël lonkt voor Kramer'

Michiel Kramer vervolgt zijn carrière mogelijk in Israël. De spits staat in de belangstelling van Maccabi Haifa.

Dat meldt Voetbal International zaterdag. Kramer is naar verluidt op dit moment in Israël om te kijken of een avontuur in Israël hem wat lijkt. De voormalige Eredivisie-spits kan echter ook uit andere aanbiedingen kiezen.

Bij Maccabi Haifa is Fred Rutten sinds eind januari de hoofdtrainer. Onder zijn leiding wist de club zich te handhaven in de hoogste divisie van Israël. De 29-jarige Kramer heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag eens in het buitenland zou spelen.

Aan het begin van dit seizoen was de Rotterdammer, die altijd in Nederland voetbalde, nog speler van Feyenoord. Daar werd zijn contract in januari ontbonden, nadat hij een maand eerder tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo een broodje kroket stond te eten. De spits ging vervolgens bij Sparta aan de slag.

Ook die periode kwam voor Kramer op een negatieve manier ten einde. In de wedstrijd tegen Vitesse gaf hij Alexander Büttner een trap in zijn gezicht nadat die hem een elleboog had gegeven. Kramer werd voor zeven duels geschorst en ook bij Sparta werd zijn contract ontbonden.