Politie zoekt drankdieven

Op woensdagmiddag 17 januari 2018 op industrieterrein De Liesbosch in Nieuwegein werd bij de Sligro een lading sterke drank gestolen. Een medewerker van de groothandel ontdekte de diefstal. Hij zag dat er flessen uit de winkelvoorraad weg waren, zonder dat deze door de kassa waren geregistreerd. Uit de beelden van de beveiligingscamera blijkt waar de flessen zijn gebleven.

Een man en vrouw kwamen aan het begin van de middag de groothandel binnen. Ze lieten hun oog vallen op de drankafdeling. De twee hebben aan twintig minuten genoeg om hun keuze te maken en hun jassen vol te stoppen met flessen whisky en champagne. Daarna verlieten de twee de winkel zonder te betalen met voor ongeveer vierhonderd euro aan flessen drank.

De politie heeft in Bureau Hengelveld beelden van de verdachten vrijgegeven. Op politie.nl is een volledig signalement te vinden. De politie vraagt getuigen zich te melden via de opsporingstiplijn 0800-6070 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kan het tipformulier op de website worden ingevuld. 

Politie zoekt drankdieven (Foto: Politie.nl)
Politie zoekt drankdieven (Foto: Politie.nl)