Blessure Robben lijkt mee te vallen

Arjen Robben lijkt geen ernstige blessure te hebben overgehouden aan de eerste confrontatie van Bayern München tegen Real Madrid.

De buitenspeler van de Duitsers moest woensdag de eerste halve finale van de Champions League tegen de titelverdediger al na een paar minuten staken. Robben leek last te hebben van een bovenbeenblessure en hij probeerde nog even door te spelen. Na acht minuten moest hij echter toch worden vervangen.

Volgens Jupp Heynckes valt de schade mee. "Zijn blessure ziet er niet zo heel slecht uit", zei de coach van Bayern na afloop van de wedstrijd. Zowel Heynckes als Robben zelf kon nog niet zeggen of de vleugelaanvaller op tijd fit zal zijn voor de return in Madrid (dinsdag). "Het is afwachten", reageerde Robben bij de NOS.

Bayern München ging in de Allianz Arena met 1-2 onderuit. De Duitse kampioen dreigt daardoor voor het vijfde jaar op rij door een Spaanse club uitgeschakeld te worden in de Champions League. Na de eindzege in 2013 waren achtereenvolgens Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid (allen halve finale) en opnieuw Real Madrid (kwartfinale) te sterk.