Masseuse wil geld van Stan Lee wegens hijgen

Een masseuse die vorig jaar superhelden-superheld Stan Lee een massage gaf probeert nu een graantje van de #MeToo-hype én de portemonnee van Stan Lee mee te pikken. Ze beschuldigt de 95-jarige Marvel-legende van seksueel misbruik. De hoogbejaarde held zou namelijk haar voet tegen zijn kruis hebben geduwd en hebben gekreund en gehijgd tijdens de behandeling.

In de rechtbankpapieren verklaart de vrouw volgens The Wrap dat ze twee keer bij Lee langs is geweest voor een massage. Tijdens de eerste behandeling zou ze hebben gezien dat de comic-schrijver zichzelf betastte en zou ze daarna een natte plek op de massagetafel hebben gezien. Toen ze zijn dijbenen masseerde, zou Lee zijn gaan kreunen waarop de masseuse zich naar eigen zeggen uit de voeten maakte.

De vrouw werd later gebeld door haar werkgever, die excuses zou hebben ontvangen van de bedenker van onder meer de Hulk en Spider-Man. Ze ging de volgende dag terug naar zijn hotelkamer, maar de behandeling werd volgens de documenten opnieuw verstoord door gehijg van de hoogbejaarde. Ze zette de massage daarom verder met 'footjob', een methode waarbij ze haar voeten gebruikte. Daarop zou Lee haar voet tegen zijn kruis hebben geduwd.

De beschuldiger eist een bedrag van minimaal 50.000 dollar, plus een strafsom en compensatie voor gemaakte kosten.

Masseuse klaagt Stan Lee aan wegens misbruik
Masseuse klaagt Stan Lee aan wegens misbruik (Foto: BuzzE)