Data Blizzcon 2018 aangekondigd

Blizzard heeft de data van Blizzcon 2018 aangekondigd. De jaarlijkse beurs vindt dit jaar plaats op 2 en 3 november in het Anaheim Convention Center. Voor fysieke kaarten, inclusief voor een benefiet-diner, zijn drie verkoopdata gepland.

De eerste batch tickets gaat op woensdag 9 mei om 04:00 uur Nederlandse tijd in de verkoop. De tweede batch op zaterdag 12 mei om 19:00 uur Nederlandse tijd. Voor het benefiet-diner, waarvan de opbrengsten gaan naar CHOC Children's, gaan de tickets op woensdag 16 mei om 04:00 uur Nederlandse tijd in de verkoop.

Op Blizzcon is wederom veel esports te vinden. Gedurende het event vinden de Heroes of the Storm Global Championship, StarCraft II World Championship Series, World of Warcraft Arena Global Championship, Overwatch World Cup en Hearthstone Global Games plaats. Uitgebreidere tijden en schema's volgen wanneer we dichter bij Blizzcon in de buurt komen.

Ook zijn er dit jaar uiteraard weer Virtual Tickets te koop, waarmee alle panels en aankondigingen thuis live zijn te volgen. Ook hierover volgen later, zoals de prijs, meer details.

Blizzcon 2018