Tijd voor MAX voorlopig uitgekookt

In Tijd voor MAX zal de komende vier weken niet meer gekookt worden. Het vaste onderdeel in het middagprogramma verdwijnt even omdat de talkshow tijdelijk op het tijdslot van De wereld draait door wordt uitgezonden.

De wereld draait door is vrijdag al voor het laatst te zien dit seizoen. Het programma sluit voor het eerst eerder af omdat presentator Matthijs van Nieuwkerk het rustiger aan wil doen. Hij keert in het najaar weer terug. In mei begint het nieuwe programma van Margriet van der Linden. Omdat die show nog niet af was, wordt voorlopig Tijd voor MAX ingezet in de vooravond van NPO 1.

Volgens MAX wordt vanwege het tijdstip niet meer gekookt. Aan de formule wordt verder weinig gesleuteld. "De kijker kan dus het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip", aldus de omroep.

Voor komende week zijn al verschillende gasten aangetrokken. Onder meer André van Duin, Midas Dekkers, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, Roel Reiné en Loes Haverkort schuiven aan bij presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os.

Tijd voor MAX voorlopig uitgekookt
Tijd voor MAX voorlopig uitgekookt (Foto: BuzzE)