Casillas: "Ik wil de Liverpool-fans graag bedanken voor dat mooie gebaar"

FC Porto-doelman Iker Casillas is de supporters van Liverpool dankbaar voor het ontvangst dat hem dinsdagavond werd gegeven.

De doelman kreeg een in de Champions League-wedstrijd een daverend applaus van de aanhang op the Kop op Anfield. Casillas speelde met zijn ploeg met 0-0 gelijk en hield de thuisploeg van de zege af dankzij een fantastische redding in de 88ste minuut op een kopbal van Danny Ings.

"Ik wil de Liverpool-fans graag bedanken voor dat mooie gebaar", wordt Casillas geciteerd op de officiële clubwebsite van Liverpool. "Het gebeurt niet vaak dat de fans applaudiseren voor een speler van de tegenstander." De 0-0 was niet voldoende voor de Portugezen om zich te plaatsen voor de kwartfinale aangezien de eerste wedstrijd met 0-5 werd gewonnen door de Engelsen.

"Je kon zien dat dit een andere wedstrijd was dan de eerste wedstrijd. We wilden een betere indruk van onszelf geven, niet alleen voor ons, maar ook voor de fans hier en de fans in Porto. We verdedigden en vielen goed aan en we misten dat doelpunt wat het nog een beter resultaat gemaakt zou hebben."