Gratis seks met meisje (19) trekt 3000+ kerels

Miss Ye uit Sanya had vorige week een leuke actie. De 19-jarige Chinese bood namelijk haar volgers een gratis wip aan. Hierop trokken zeker drieduizend geile kerels naar haar hotelkamer.

Ye blijkt in eigen land geen onbekende. Ze blijkt namelijk een populair vlogster. Vorige week woensdag postte zij 's avonds dat zij het bed wilde delen met haar fans.

"Wie komt mij pakken?", schreef het tienermeisje. "Voor seks. Gratis!" Vervolgens schreef ze dat ze logeerde in het Hilton Hotel, kamernummer 6316.

Vanaf dat moment liep het storm. De telefoon van het peperdure hotel stond roodgloeiend. Iedereen wilde weten wie in hotelkamer 6316 logeerde.

Het werd Miss Ye al snel te heet onder de voeten. Snel schreef ze dat ze maar een grapje had gemaakt en ze smeekte haar fans absoluut niet naar het hotel te komen. Te laat, want er kwam een ware mensenmassa op de been.

Zeker 3.000 geile kerels stapten op de fiets om naar het hotel te gaan voor een glatis nummeltje. De chaos was dan ook compleet. Een van de Chinezen filmde zelfs zijn reis naar het hotel en schreef: "Ik ben op weg naar kamernummer 6316, hahahahahaha, hier ben ik dan!"

Andere mannen deelden foto's van haar kamer via sociale media in China, hierbij vermeldend dat ze in de enorme rij voor de hotelkamer stonden. Ye was inmiddels al gevlucht naar een hotel bij de plaatselijke luchthaven.

Op het vliegveld stond de politie al klaar om haar in de boeien te slaan. De vlogster is voor omgerekend 50 euro op de bon geslingerd wegens prostitutie. Bovendien moet ze vijftien dagen op water en brood. Haar social-media-account is inmiddels opgeheven.

Glatis nummel 39 met lijst!