'Gejat kind' uit Eersel teruggevonden in Bad Bentheim

In de Brabantse plaats Eersel is maandagmorgen op straat een klein kind ontvoerd. Het kind is volgens de politie "onder dwang meegenomen". Volgens lokale media liep een vrouw een supermarkt uit met in haar armen een Maxi-Cosi met het kindje. Een man zou deze uit haar armen hebben gegrist.

De politie kon deze lezing niet bevestigen. Wel denkt de politie dat het om een zaak gaat in de "relationele sfeer", zei een woordvoerder.

De politie is op zoek naar de dader, die met het kind zou zijn weggereden in een donkerblauwe auto. In een burgernet-bericht is omwonenden gevraagd om meer informatie over de situatie.

Update 14:22 uur
Baby Hannah is door haar biologische ouders ontvoerd. Het zes maanden oude meisje was ondergebracht bij een verzorger. De politie roept mensen op om de ouders niet zelf te benaderen, maar direct 112 te bellen. Er is een Amber Alert verstuurd, volgens de politie is de veiligheid van de baby in het geding.

Update 21:59 uur
Baby Hannah is teruggevonden op een vakantiepark in Bad Bentheim, net over de Duitse grens. Dat meldt de NOS. Ze werd teruggevonden na een anonieme tip dat de auto was gezien op het vakantiepark. Hannah is gelukkig ongedeerd. Ze werd uithuisgeplaatst toen ze anderhalve maand oud was omdat ze mishandeld werd. 

Amber Alert afgegeven voor Baby Hannah (Foto: Politie.nl)
Amber Alert afgegeven voor Baby Hannah (Foto: Politie.nl)