Jennifer Lawrence beledigd om ophef over jurk

Jennifer Lawrence heeft op sociale media flink van zich afgebeten nadat er op ophef was ontstaan over een "te blote" jurk die ze aanhad tijdens een fotomomentje met de cast van Red Sparrow. Haar mannelijke collega's waren allemaal warm ingepakt tegen de kou en zij droeg een hoog ingesneden jurk. Mensen vonden dat het toonbeeld van seksisme en ongelijkheid in de entertainmentindustrie.

"Wow. Ik weet zelfs niet waar ik moet beginnen", schrijft Jennifer in een vurig betoog. "Dit is niet alleen belachelijk, maar ik ben echt extreem beledigd. Die jurk van Versace was prachtig, denken jullie nu echt dat ik die ga bedekken met een jas en een sjaal? Ik ben maar vijf minuten buiten geweest. Ik zou er zelfs voor in de sneeuw hebben gestaan. Ik hou van mode, en dit was mijn eigen keuze."

Jennifer noemt het overdreven dat mensen een punt maken over iets kleins als dit. "Het is alleen maar een onnozele afleiding van echte problemen. Doe eens normaal mensen. Alles wat ik draag, kies ik zelf. En als ik het koud wil hebben, dan is dat ook mijn keuze!"

Jennifer Lawrence beledigd om ophef over jurk
Jennifer Lawrence beledigd om ophef over jurk (Foto: BuzzE)