Grote Game Mania opent zaterdag

De bekende gamespeciaalzaak Game Mania heeft aanstaande zaterdag een opening van een bijzondere en futuristische winkel. Met touchscreens kun je kijken wanneer welke games uitkomen, of ze op voorraad zijn en meteen een bestelling plaatsen. Ook kun je gewoon langskomen om te gamen op grote schermen en worden er allemaal evenementen en toernooien georganiseerd.

Game Mania Amsterdam
Nog in verbouwing..

Kadootjes
Zaterdag 10 februari om 10:00 is de opening van de Game Mania aan de Ceintuurbaan 139 in Amsterdam. De eerste 100 bezoekers krijgen een leuke goodiebag. De eerste 100 klanten krijgen 2000 gratis FIFA FUT Points. De eerste 100 gasten die een Xbox One-controller aanschaffen, krijgen hier ook deze vier Xbox One games bij: Dead Rising 4, Quantum Break, Sunset Overdrive - Day 1 Edition en de Halo Master Chief Collection. Iedereen die iets koopt, mag meedoen om twee Nintendo Switch-consoles te winnen. Iedereen die twee ‘used games’ koopt, krijgt er een derde ‘used game’ erbij. Natuurlijk zijn er ook genoeg aanbiedingen voor de opening.

Game Mania Amsterdam
Nog in verbouwing..

Programma
Om 10:00 is de opening, om 14:00 zijn er bekende gamer-YouTubers die je kunt ontmoeten en om 16:00 begint een Dragon Ball FighterZ-toernooi.

Game Mania Amsterdam
Nog in verbouwing..

Game Mania Amsterdam
Nog in verbouwing..