Internazionale geeft dramatische reeks een vervolg

Internazionale heeft de top van de Serie A de mogelijkheid gegeven om verder uit te lopen. De ploeg wist niet te winnen van Crotone.

Inter is bezig aan een dramatische reeks. De ploeg begon het seizoen goed en vocht mee om de koppositie van de Serie A, maar de afgelopen weken is de club uit Milaan flink op achterstand geraakt. De ploeg wist zeven wedstrijden op rij niet meer te winnen en moest tegen Crotone een einde maken aan deze reeks.

Tegen de nummer zeventien van de Italiaanse competitie werd verwacht dat Internazionale in eigen huis zonder moeite drie punten zou kunnen pakken en toen de ploeg na 23 minuten op voorsprong kwam zag het er al snel goed uit. Op aangeven van Marcelo Brozovic scoorde Eder de 1-0.

Inter wist echter niet door te drukken en hield Crotone in leven. De bezoekers bleven erin geloven en kwamen na een uur spelen op gelijke hoogte. Andrea Barberris deelde de thuisploeg een tik uit en nam de gelijkmaker voor zijn rekening.

Deze domper kwam Internazionale niet meer te boven. De thuisploeg slaagde er niet in om iets terug te doen en moest voor de achtste keer op rij punten inleveren.

Uitslagen Serie A zaterdag
Sampdoria - Torino 1-1
Internazionale - Crotone 1-1