El Ghazi kan Paris Saint-Germain niet stoppen

Anwar El Ghazi nam het zaterdag met Lille op tegen Paris Saint-Germain, maar is er niet in geslaagd om punten over te houden aan het duel.

De oud-Ajacied is de afgelopen tijd goed op dreef bij Lille en mocht ook tegen Paris Saint-Germain negentig minuten in actie komen. Hij kon er echter niet voor zorgen dat de koploper van de Ligue 1 puntverlies leed. De bezoekers wonnen het duel met 0-3.

Erg makkelijk ging het niet voor PSG. Lille hield de eerste helft goed stand, maar moest vlak voor rust alsnog een doelpunt incasseren. Het waren niet de aanvallers die voor de 1-0 zorgden, maar rechtsback Yuri Berchiche wist de score te openen. Met een hard schot zorgde hij voor de 1-0.

Met die stand gingen beide ploegen op weg naar de kleedkamers. Ook tijdens de tweede helft slaagde Lille er lang in om PSG van scoren te houden, maar in de 77ste minuut werd de wedstrijd beslist door Neymar. De Braziliaan schoot prachtig raak uit een vrije trap.

Vlak voor het laatste fluitsignaal werd het nog erger voor Lille, want drie minuten voor tijd werd de eindstand bepaald door Giovani Lo Celso. Met een heerlijk stiftje zorgde hij voor de 3-0.