Jörgensen: "Ben klaar voor de Premier League"

Nicolai Jörgensen zag vorige maand een transfer naar Newcastle United niet doorgaan. Hij focust zich weer volledig op Feyenoord.

In De Telegraaf vertelt de Deense spits dat hij het moeilijk had met de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van vorig weekend. "Omdat die wedstrijd zomaar mijn laatste had kunnen zijn voor Feyenoord en mijn laatste in De Kuip. Maar zolang ik hier voetbal zal ik alles geven voor deze club. Als ik hard blijf werken, komt er vanzelf weer een club."

"Ja, ik denk dat ik klaar ben voor een stap naar de Premier League. Al zal ik het ter plekke moeten bewijzen", aldus Jörgensen. Feyenoord klopte ADO met 3-1 en woensdag volgde een fraaie 2-0 zege op PSV in de kwartfinales van de KNVB Beker. Jörgensen kreeg na dat bekerduel een compliment van trainer Giovanni van Bronckhorst.

De aanvaller scoorde tegen PSV met een fraai stiftje, maar de goal werd afgekeurd. "Ik heb geprobeerd me maximaal te focussen en dat is aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Jammer genoeg werd mijn treffer afgekeurd na tussenkomst van de videoscheidsrechter, maar buitenspel blijft buitenspel." De Rotterdammers komen zondag weer in actie, tegen VVV-Venlo (uit).