Far Cry 5 brengt ons ook Vaas

De verhaaltrailer en de details van de Season Pass voor Far Cry 5 zijn bekendgemaakt. Spelers gaan ook na release op drie nieuwe avonturen en genieten van de Far Cry 3 Classic Edition. De Season Pass maakt onderdeel uit van de Far Cry 5 Gold Edition of kan los worden aangeschaft voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

De Far Cry 5 Season Pass geeft drie extra avonturen in drie uiteenlopende locaties:

  • Hours of Darkness: Ga terug in de tijd, reis naar Vietnam en neem het op tegen Việt Cộng-soldaten
  • Dead Living Zombies: Neem het op tegen hordes zombies in verschillende B-film scenario’s
  • Lost on Mars: Verlaat de aarde en strijd tegen spinachtige wezens op Mars

Daarnaast ontvangen spelers met de Season Pass op PlayStation 4 en Xbox One ook nog eens Far Cry 3 Classic Edition, met de singleplayercontent van de favoriete Far Cry-game van de fans. Far Cry 3 Classic Edition is vier weken na de release voor Season Pass-eigenaren, in de zomer van 2018, ook los verkrijgbaar. Fans en nieuwkomers bezoeken Rook Island en worden geconfronteerd met Vaas, volgens velen de meest iconische schurk uit de Far Cry-serie, die tot leven is gebracht door Michael Mando. Spelers kruipen in de huid van Jason Brody en verkennen het tropische eiland om zijn vrienden te redden. PC-gamers die de Far Cry 5 Season Pass aanschaffen, ontvangen de volledige versie van Far Cry 3.

Meer details over de content die na release verschijnt, waaronder een overzicht van de drie avonturen en de terugkeer van de map editor, worden binnenkort onthuld. Far Cry 5 is vanaf 25 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.