De Tokkies komen terug

De familie Ruijmgaart-Tokkie komt terug. Dat hebben ze verteld aan Shownieuws. Het Amsterdamse gezin, dat in 2003 bekendheid kreeg door uit de hand gelopen burenruzies, wil met het uitbrengen van een single uit de schulden zien te komen. Ook wil moeder Hannah van hun slechte naam af. 'Tokkie' is synoniem voor asociaal geworden. Het woord staat zelfs met die omschrijving in de Van Dale.

"Met mijn ouders gaat het totaal niet goed", zegt de dochter van Hannah Tokkie en Gerrie Ruijmgaart tegen Shownieuws. "Met mijn vader gaat het slecht vanwege zijn keelkanker en met mijn moeder gaat het lichamelijk en ook geestelijk slecht. De grootste wens van mijn moeder is haar naam zuiveren. Wij gaan weer naar buiten treden. Nu komt deel twee."

De familie wil weer gaan optreden en een single uitbrengen, hoewel ze niet echt kunnen zingen. "Laten we duidelijk zijn, wij zijn geen zangers of zangeressen, maar we gaan het gewoon doen en we gaan kijken wat het ons brengt", aldus de dochter van Hannah en Gerrie.

De Tokkies komen terug
De Tokkies komen terug (Foto: BuzzE)