Hey Arnold! duikt de jungle in

Keek jij als kind ook graag naar Hey Arnold? Eindelijk krijgen Nickelodeon-fans antwoord op al hun vragen in Hey Arnold!: De Jungle Film! Het verhaal gaat verder waar het in 2004 eindigde en Arnold en zijn vrienden gaan op een schoolreisje. Dit is niet zomaar een schoolreisje: de vriendengroep gaat op het avontuur van hun leven! Ze gaan de jungle in om Arnold's droom te vervullen: zijn ouders vinden, die op mysterieuze wijze verdwenen zijn.

Veel van de herkenbare en vertrouwde stemmen van de originele cast zijn te horen in deze film, waaronder Seb van den Berg (originele stem van Arnold), Tido Visser (originele stem van opa) en Ajolt Elsakkers (originele stem van meneer Simmons).

De klassieke Nickelodeon-show Hey Arnold! werd in de Benelux al uitgezonden voordat Nickelodeon daar bestond: door de VPRO in Villa Achterwerk en door Ketnet in Vlaanderen. Bij de lancering van Nickelodeon in de Benelux in 2002 verhuisde de serie naar Nickelodeon, waar het één van de langstlopende series was.

Hey Arnold!: De Jungle Film is op zondag 4 februari om 15.00 uur te zien op Nickelodeon. Maar wil je vast in de stemming komen? De eerste klassieke afleveringen van Hey Arnold! zijn nu terug te zien op nickelodeon.nl