EO-ers neuken vaker dan niet-EO-ers

Leden van christelijke omroep EO blijken vaker van bil te gaan dan mensen die daar geen lid van zijn. Deze weliswaar niet megabelangrijke, doch opmerkelijke statistiek werd naar buiten gebracht door EO-man Thijs van den Brink.

Uit een onderzoek bleek vorige week dat Nederlanders tussen de lakens steeds minder tekeer gaan. Mensen van 25 jaar en ouder die een relatie hebben, doen het gemiddeld niet meer dan drie keer maand, een uitermate teleurstellende frequentie, hoewel wij daar als FOK!kers alsnog gruwelijk jaloers op zijn.

Van den Brink zegt dat hij een strenge column wilde gaan schrijven, want we moeten toch vooral meer seks gaan hebben: het is gezond, hartstikke leuk, het helpt met de binding in een relatie en voor de bevolkingscijfers is het ook niet verkeerd. Maar wat blijkt nou? Uit een onderzoek onder EO-leden van vorig jaar bleek dat zij gemiddeld 'minimaal drie tot vier keer per maand' aan 'seksuele intimiteit' deden.

Daarmee neuken de omroepleden de niet-EO-ers dus volledig onder de tafel, want, zo legt Van den Brink duidelijk uit, 'minimaal drie tot vier keer per maand' is toch echt meer dan 'niet meer dan drie keer per maand.' Een complimentje voor onze EO-landgenoten dus en voor een ieder die er geen lid van is: kruip er nog eens op, want niet alleen die cijfers moeten omhoog.