Tijdreiziger maakt foto in jaar 6000!

In The Mirror lezen we dat een tijdreiziger claimt te zijn teruggekomen uit het jaar 6000. De man, die zichzelf blurred in de video waarin hij zijn verhaal doet, doet enkele schokkende onthullingen over de toekomst. Zo kunnen we ons, net als in de film 'downsizing' overigens, verkleinen. Ook kunnen we onszelf uploaden in computers en zo eeuwig leven.

Om zijn verhaal kracht bij te zetten toont de man ook nog een foto die hij stiekem genomen heeft. Hij meldt dat 'ze' niet blij zouden zijn als deze informatie naar buiten kwam. Helaas is de foto dusdanig vervormd dat nog onmogelijk is vast te stellen dat het om een screenshot van Cities: Skylines zou kunnen gaan. 'Een bijwerking van tijdreizen', aldus de anonieme reiziger. De foto zou een futuristische stad moeten zijn, maar de man wil niet vertellen om welke stad het gaat. Dat zou teveel informatie geven waarmee de toekomst beïnvloed kan worden.

Tijdreiziger toont foto van een stad in het jaar 6000 (bron: ApexTV / YouTube)
Tijdreiziger toont foto van een stad in het jaar 6000 (bron: ApexTV / YouTube)

Even later begint de man nog te huilen omdat hij een goede vriend achter heeft moeten laten. Terugreizen bleek niet meer mogelijk.  Gelukkig hoeven we niet lang te wachten. Al in 2028 zal algemeen bekend worden dat we kunnen tijdreizen.

Naar welke tijd ga jij in 2028 reizen?