Lekt Nike transfer Coutinho naar Barcelona?

Barcelona lijkt zich op te gaan maken voor de komst van Philippe Coutinho en Nike leek de aankoop van de speler van Liverpool te bevestigen.

Barcelona probeerde afgelopen zomer de Braziliaan al over te nemen van Liverpool, maar verschillende biedingen werden afgewezen. Het is geen geheim dat de Catalanen nog altijd geïnteresseerd zijn en het heeft er alle schijn van dat het in januari tot een transfer komt.

Nike, de kledingsponsor van Barcelona, leek de transfer via de online winkel te onthullen: "Philippe Coutinho is ready to light up Camp Nou. Get your 2017-18 FC Barcelona kit with the Magician's name on it. Act fast – free personalisation only available until 6 January", viel enige tijd te lezen op de website. 

Nike verwijderde de pagina enige tijd later en het valt nog te bezien of het een PR-blunder was of dat er sprake was van een hack. 

Barcelona bracht in de zomer naar verluidt een bod van 130 miljoen euro uit op Coutinho, maar dat bod werd door Liverpool afgewezen omdat de Engelsen op korte termijn geen geschikte vervanger kon vinden. De 32-voudig Braziliaans international speelde dit seizoen twintig wedstrijden voor the Reds en daarin was hij twaalf keer trefzeker en gaf hij negen assists.