Tijdelijk forum Serious Request geopend!

In de aanloop naar Serious Request 2018 is er inmiddels veel te doen. Zo komen verschillende YouTube-sterren in actie voor het Rode Kruis, het goede doel dat Serious Request dit jaar ondersteunt. 

Domien Verschuuren, die in Apeldoorn gezelschap krijgt van Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn, vindt het dit keer behoorlijk spannend, omdat zelfs de muren van de slaapkamer dit jaar van glas zullen zijn. 

Om ook dit jaar weer op FOK! wat bijzondere aandacht te genereren voor deze jaarlijkse terugkerende actie, is het tijdelijke forum weer geopend. Hier kun je vragen stellen over de actie, meekletsen over de livestream,  tussenstanden bekijken of jouw idee voor een actie delen. Zelfs aan de klagers is gedacht   

Ook is er een brainstormtopic waarin er gekeken wordt hoe er vanuit de users een gezamenlijke actie kan worden opgezet om rechtstreeks een donatie te doen aan Serious Request. De donaties komen volledig ten goede van het Rode Kruis, dat zich inspant om gezinnen te herenigen die zijn verscheurd door oorlog of een ramp.

Serious Request 2017 forum geopend!
Serious Request 2017 forum geopend!