Soundos, Jebroer en Kaj roasten Beelen

Stand-up comedian Soundos, artiest Jebroer en radio-dj/YouTuber Kaj van der Ree nemen plaats in het Roast Panel tijdens The Comedy Central Roast of Giel Beelen. Eerder werd al bekend dat Peter Pannekoek, Sylvana Simons, Henry van Loon en Dennis Weening zich opmaken om Giel Beelen te roasten. Roast Master van de avond is Gijs Staverman. 

Soundos komt Giel even op zijn plek zetten. De man heeft haar op meerdere sociale aangelegenheden straal genegeerd, en de comédienne is er helemaal klaar mee. "Giel heeft eigenlijk overal schijt aan. Maar ja, dat moet ook wel, als je talenten verder gelimiteerd zijn. Giel weet heel goed wat hij doet. Maar ik weet ook heel goed wat ik ga doen daar op het podium! Na een spraakmakende rol in Expeditie Robinson wordt het tijd voor een nog spraakmakendere rol in deze Roast. En als dat ten koste van Giel moet gaan…ach."

Nu hij Nederland met zijn onomwonden teksten heeft veroverd is Jebroer klaar om een ander podium te bestijgen. Want met woorden spelen, dat kan deze man wel. Tijd om zijn scherpe tong te wijden aan iets heel anders: het roosteren van de grootste sell-out in de muziekindustrie. Het kind van de duivel mag zijn kwaadaardige kant naar buiten laten. Een limo hoeft hij niet, hij komt gewoon op de brommer.

YouTuber, host en presentator Kaj van der Ree heeft zijn baantje bij de radio aan Giel Beelen te danken. En als je iemand je carrière verschuldigd bent dan zit er natuurlijk maar één ding op: je dankbaarheid uitdrukken door deze persoon op nationale televisie met de grond gelijk te maken. De radiocollega’s van Kaj mogen hem toch allemaal al niet – tijd om het te verpesten bij de enige die hem nog een béétje kon uitstaan.

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. 

Soundos, Jebroer en Kaj roasten Beelen  (Foto: Comedy Central)
Soundos, Jebroer en Kaj roasten Beelen (Foto: Comedy Central)