Hans Teeuwen start online community (zegt-ie)

Als eerste cabaretier van Nederland opent Hans Teeuwen de deuren naar een oneindig publiek. Hans Teeuwen World, dat hij vrijdag lanceert, wordt een online platform waarop al zijn werk te zien is. Ook zijn nog niet eerder buiten de theaters vertoonde Nederlandse voorstelling Echte Rancune zal op het platform staan, zo maakte hij dinsdag bekend.

Bovendien wordt het kanaal wekelijks aangevuld met exclusieve, nieuwe door Teeuwen zelfgemaakte filmpjes. Ook ontvangen leden van Hans Teeuwen World allerlei privileges zoals voorrang bij eventuele toekomstige kaartverkoop.

Op het platform zal Teeuwen ook de horoscoop van leden trekken, verzorgt hij zo nu en dan live uitzendingen en sluit de cabaretier ook persoonlijk contact met zijn community zeker niet uit.

Hans Teeuwen World gaat vrijdag aanstaande om 12.00 uur live en is bereikbaar via hansteeuwen.nl. "Ik probeer een nieuw podium voor mezelf te creëren hier", schrijft Teeuwen op zijn site. "Een plek waar ik alle vrijheid heb om te maken wat ik wil maken, zonder dat ik daarbij gehinderd wordt door middelmatige functionarissen, die zich er ook zo nodig tegenaan moeten bemoeien. Hoe groter het ledenaantal, hoe ambitieuzer de content.''

Vanaf dinsdag 12.00 uur kan op de site worden ingetekend. Ook is er dan een klein voorproefje van het nieuwe materiaal te zien, een scène over Sinterklaas. Wie thans naar hansteeuwen.nl surft ziet slechts een teller hoe lang het nog duurt voordat het platform wordt gelanceerd - of voordat eventueel blijkt dat het allemaal een slechte grap is.

Hans Teeuwen start online community
Hans Teeuwen start online community (zegt-ie) (Foto: BuzzE)