Nieuwe beschuldiging Jeremy Piven

Net nadat hij glansrijk de leugendetectortest doorstond, is er een nieuwe vrouw opgestaan die beweert dat Jeremy Piven 'zich seksueel aan haar op heeft gedrongen.' De dame in kwestie, Anastasia Taneie, was in 2009 een figurant bij Entourage, de serie waarin Piven speelde. Dit meldt BuzzFeed News.

Volgens Anastasia werd er op lokatie gedraaid en nam Piven haar na een opname apart. Toen ze alleen waren, duwde hij haar tegen de muur en begon hij haar borsten en intieme delen te betasten. Toen er een assistent voorbij liep, stopte Jeremy en liet hij Anastasia van de set verwijderen, omdat ze volgens hem 'te opdringerig was'.

Piven heeft tot nu toe alle aantijgingen aan zijn adres ontkend. Hij stelde zelfs voor om een leugendetectortest te ondergaan, om zo zijn onschuld te bewijzen. Die test viel uit in zijn voordeel. Ook zei hij: "Ik zou mezelf nooit, maar dan ook nooit, opdringen aan een vrouw. Ik snap niet waarom iemand zo'n verhaal verzint."

Anastasia noemt het incident 'het meest vreselijke dat ik ooit heb moeten doorstaan.' "Ik was doodsbang en durfde het aan niemand te vertellen, omdat ze me toch niet zouden geloven."

Nieuwe beschuldiging Jeremy Piven
Nieuwe beschuldiging Jeremy Piven (Foto: BuzzE)