Uitslag FC Groningen - Willem II

Willem II heeft in de Eredivisie met 0-1 gewonnen van FC Groningen. De Tilburgers buitten het voordeel van elf tegen tien uit dankzij een goal van Fran Sol, al hadden de Groningers op basis van strijdlust en punt verdiend. Op de ranglijst hebben beide clubs negen punten uit negen duels en staat Groningen op doelsaldo dertiende, een plekje voor Willem II.

Ajdin Hrustic kreeg al na 23 minuten spelen zijn tweede gele kaart en dus rood, waardoor Groningen lang met tien man moest spelen. Willem II profiteerde al snel van de man meer en Sol rondde een fraaie aanval af. In de tweede helft raakte Jordens Peters de paal en Thom Haye voor de tweede maal deze wedstrijd de lat. Groningen stroopte de mouwen op en met strijdlust kreeg de ploeg kansen, maar die waren niet aan Ludovit Reis en Ritsu Doan besteed.