Geen camera's bij komst dochter Jan Versteegh

Voordat zijn eigen kind geboren wordt, wil Jan Versteegh graag een bevalling bijwonen voor zijn programma Jan wordt vader. Als dit najaar zijn dochter ter wereld komt zijn camera's echter niet welkom.

"Dat gaat me een stap te ver", zei de BNN-presentator in de Radio 10-ochtendshow van Lex Gaarthuis. Maandag plaatste BNN op Facebook een oproep van Jan, waarin hij vraagt of hij een bevalling bij mag wonen. Jan is voor zijn programma niet van plan "de moeder wijdbeens te filmen". "Het gaat ons om het perspectief van de vader. Wat gebeurt er nou met de vader op het moment dat je ziet dat je vrouw ontzettend veel pijn heeft? Daar krijg je wel een leven voor terug. Dat moet zo intens zijn."

Door een bevalling van een ander bij te wonen, hoopt Jan zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de geboorte van zijn dochter. De presentator en zijn vrouw Dieuwertje moeten nog even geduld hebben, maar zijn volgens Jan al helemaal klaar voor de komst van hun eerste spruit. "Het geboorteplan is af, alle spullen zijn er. Alleen het kindje ontbreekt nog."

Geen camera's bij komst dochter Jan Versteegh
Geen camera's bij komst dochter Jan Versteegh (Foto: BuzzE)