Geen Toyota-productiewagens in Forza Motorsport 7

Net zoals vorige week heeft Turn 10 weer een nieuwe lijst aan auto's voor Forza Motorsport 7 aangekondigd, met deze keer Japanse productiewagens. Met in totaal 77 auto's verwacht je een complete lijst, maar Toyota ontbreekt vrijwel volledig.

Op de nieuwe lijst verschijnt wel slechts één Toyota: de 2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38 die eerder al in Forza Horizon 3 verscheen. Toch zou je eerder de GT86, Celica, Corolla of op zijn minst de Supra in een dergelijk lijstje verwachten. Deze auto's zullen echter schitteren door afwezigheid.

Turn 10 heeft geen verklaring gegeven over het ontbreken van Toyota-productiewagens, wel verzekeren ze ons dat er  later deze zomer Toyota-racewagens worden aangekondigd. Toyota is actief in onder andere het World Endurance-kampioenschap en NASCAR, en kent natuurlijk ook een rijke motorsporthistorie in onder andere rally en Formule 1.

Er is verder natuurlijk ook positief nieuws te melden over de nieuwe lijst: merken zoals Honda, Nissan, Mitsubishi en Subaru hebben wel een vrij compleet assortiment gekregen. Ook de gloednieuwe Acura NSX zal zijn opwachting maken in Forza 7. Met 302 bevestigde auto's hebben we er nog zo'n 400 te gaan.

Forza Motorsport 7 komt op 3 oktober naar Xbox One en PC.