Tijn krijgt condoleanceregister

Voor de overleden Tijn is een condoleanceregister aangemaakt op de website Condoleance.nl. Het jongetje, bekend van de nagellakactie voor de 3FM-actie Serious Request, stierf in de nacht van donderdag op vrijdag op zesjarige leeftijd aan hersenstamkanker.

Op Twitter en andere sociale media reageren heel veel mensen op de dood van Tijn. Zo twittert acteur Tygo Gernandt: "Allerliefste Tijn! Iedereen is zo trots op jou! Franky voor je mooie energie!"

Ook politiek Den Haag liet van zich horen. "Rust zacht lieve Tijn. Bedankt voor je inspiratie, grote kleine man", aldus GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver. PVV'er Geert Wilders twitterde: "Rust zacht kleine, dappere held."

Model Kim Feenstra postte een foto van zichzelf en Tijn op Instagram. "Ach lieve Tijn, wat was je toch een grote held. En in mijn ogen blijf je dat voor altijd. Ik ben blij dat jij mijn nagels hebt gelakt en dat ik me heb kunnen inzetten voor jouw bijzondere actie. Ik kijk er met een speciaal gevoel op terug. Ik wens de nabestaanden van Tijn langs deze weg veel sterkte toe met het verlies van deze prachtige ziel."

Condoleanceregister voor Tijn opengesteld
Condoleanceregister voor Tijn opengesteld (Foto: BuzzE)