Overwatch teaset doomfist

Het was al maanden onderwerp van speculatie, maar nu lijkt het er dan toch aan te komen: Blizzard heeft op de Overwatch-website een 'nieuwsbericht' geplaatst dat erop wijst dat superschurk Doomfist eindelijk naar Overwatch komt. 

In het bericht staat dat terroristenorganisatie Talon onder leiding van Reaper een ontsnappingsoperatie uitvoerde op een gevangenis van Helix, een beveilligingsbedrijf waar ook Pharah werkt. Akande Ogundimu, beter bekend onder de naam Doomfist, werd daarbij bevrijd. Het duurde maanden voordat Doomfist weer opdook bij een aanval op de OR15-robots in Numbani, waarvan Efi Odele de restanten gebruikte om Orisa te programmeren.

Het feit dat dit 'nieuwsbericht' zo expliciet verwijst naar Doomfist doet veel mensen vermoeden dat hij inderdaad de nieuwste hero wordt. Het gerucht gaat ook dat voormalig NFL-speler Terry Crews de stem van Doomfist zal verzorgen. Crews werd bekend als het gezicht van deodorantmerk Old Spice, en speelt ook mee in de komische politieserie Brooklyn Nine-Nine.

Doomfist
Overwatch teaset doomfist