Dode en drie gewonden bij ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de A58 tussen Tilburg-Reeshof en Bavel is een dode gevallen. Ook raakten er drie mensen gewond. Volgens de politie raakte de auto in een slip waarna deze tegen de vangrail tot stilstand kwam.

De weg is momenteel afgesloten. Omrijden kan via Den Bosch en Waalwijk. De verkeersinformatiedienst verwacht dat de weg na 09:00 uur weer vrijgegeven wordt voor verkeer. 

Update 13:38 uur
Er was hoogstwaarschijnlijk alcohol in het spel. De bestuurder van de auto die bij Tilburg-Reeshof van de weg raakte, een 44-jarige man uit de West-Brabantse gemeente Halderberge, testte positief op een alcoholtest, zo liet de politie weten. Een bloedtest moet uitwijzen hoeveel de man precies had gedronken. Hij raakte zelf lichtgewond.

Een 35-jarige vrouw uit dezelfde gemeente kwam om het leven. Inzet van onder meer een traumahelikopter mocht niet meer baten. Een 23-jarige man uit Roosendaal raakte zwaargewond, een zeventienjarige jongen uit Steenbergen liep lichte verwondingen op en mocht na behandeling naar huis.