Bioware toont eindelijk Anthem

Vol trots kan Bioware eindelijk de eerste gameplaybeelden tonen van Anthem. De game met codenaam Dylan moet net als Dylan een referentie worden voor het beste in de industrie. Hoge eisen en dus hoge verwachtingen.

Je ziet de hoofdpersoon in een exoskelet stappen die even doet denken aan Fallout. Maar in dit exoskelet kun je ook springen, vliegen en duiken. De zeer weelderige omgeving heeft erg veel details,  Er huizen grote monters in het groen, maar de noodzaak van de exosuits wordt niet meteen duidelijk. Er is weer loot te vinden in de wereld en ook wapens.

Anthem

Je exosuit kan worden gepimpt en uitgebreid. Er zijn vijanden die kunnen spreken en het meest op orcs lijken. We weten nog niet of dit gemuteerde mensen zijn of niet. Je kan in co-op spelen en er wordt actie getoond met vier spelers in een groep die communiceren via de game (en dus niet via iets als Discord). De gameplay laat ons af en toe terugdenken aan hoe Mass Effect had kunnen zijn, maar dat is een ander verhaal. Hopelijk gaat de release met minderproblemen gepaard.

Anthem

Anthem - E3

Anthem

Anthem E3

Anthem E3Anthem...

Anthem

Anthem