Krab schaart kut, BFF's likken wond schoon

Een 28-jarige freule die poedelnaakt met haar vriendinnen lag te zonnebaden op een strand in Singapore, schrok na nog geen kwartier op uit haar slaap toen ze een heftig stekende pijn in haar vagina voelde. Aan haar flamoes hing een flinke krab.

De inheemse krabbensoort (de 'horn-eyed ghost crab'), die verzot is op oesters, moet de opengesperde genotsgrot van de dame aangezien hebben voor zijn lievelingseten, waarna hij haar vakkundig begon te scharen.

De twee vriendinnen van de wetsovertreder (naakt zonnebaden is illegaal in Singapore) hielpen haar het beest van haar vagijn af te trekken en boden direct eerste hulp. Daarbij zagen ze ook eindelijk een kans om hun aantrekkelijke BFF eens flink in het zonnetje te zetten.

"We waren bang dat er gif in de scharen van het beest zat", vertelt een bezwete vriendin. Ja, dan heb je geen keus, natuurlijk: gretig doken de dames de nederlanden van hun vriendin in, om zo hard mogelijk eventueel gif uit de snee te sabbelen. Dat deden zij zeer gedegen om de beurt.

Een bioloog stelt: "Op veel manieren, zowel qua hoe ze eruit zien als hoe ze ruiken, lijken vrouwelijke genitaliën erg op oesters. Hoorn-ogige krabben zijn normaal erg verlegen en komen niet bij mensen in de buurt, dus het beest móet zich vergist hebben."

De verwonde dame heeft een diepe snee tussen haar benen zitten, maar zal er snel weer bovenop komen. Ze wordt geadviseerd om voortaan niet meer naakt te zonnebaden. Of haar vriendinnen daar ook zo over denken, laat zich raden.


De geile beer in kwestie (Wikimedia: Creative Commons-licensie)