Bokser Chavez beroofd na gevecht tegen Canelo

Alsof 6 mei al niet zwaar genoeg was voor de Mexicaanse bokser Julio Cesar Chavez Jr, werd het later die avond nog slechter. Nadat hij eerder op de avond alle ronden in zijn gevecht met Saul Canelo Alvarez had verloren, verloor hij die avond ook nog eens een duur horloge, zijn telefoon en zijn salaris van die avond: een cheque ter waarde van drie miljoen dollar. Niemand vond na afloop van zijn bokspartij dat hij beroofd was van een overwinning door Canelo, maar wat er later die avond in een hotelkamer gebeurde, had daar alles mee te maken.


Chavez Jr. (links) krijgt klappen van kampioen Canelo (Foto: Getty images)

Volgens zijn vrouw Frida ontmoetten zij en Chavez na afloop van het gevecht een man in het gezelschap van drie mooie vrouwen. Zij dronken samen een paar drankjes in een bar in het MGM Grand Garden Arena in Las Vegas en Frida vertrok even later om voor hun tweejarige dochter te zorgen. Chavez werd daarna door het gezelschap overgehaald om het feestje naar een hotelkamer te verhuizen. Daar werden onderstaande beelden geschoten.

Chavez' vrouw is ervan overtuigd dat haar man tijdens het feestje op deze kamer werd gedrogeerd en daarna werd beroofd van zijn telefoon, horloge en salarischeque. 'In ieder geval werd hem teveel alcohol toegediend met als doel hem te beroven', volgens de begrijpende eega.

De beveiliging van MGM heeft inmiddels de cheque weer teruggevonden, maar de politie zijn nog op zoek naar de telefoon en het Hublothorloge ter waarde van 40.000 dollar.