Hahn is 'gedoe' rond Excelsior - Feyenoord zat

Feyenoord kan tegen Excelsior kampioen worden. Bij laatstgenoemde keept Warner Hahn, die wordt gehuurd van Feyenoord, en dat zorgt voor discussie.

Hahn zelf is het meer dan zat. "Dan lees ik dat ik Feyenoord €16 miljoen zou kunnen kosten als ik een bal uit de kruising sla... Doe even normaal. Ze hebben toch ook verloren bij Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles en gelijkgespeeld bij PEC Zwolle", zegt de keeper tegenover het Algemeen Dagblad.

"Ze moeten blij zijn als ik een goede wedstrijd keep, dan hebben ze er volgend jaar nog een goede doelman bij", aldus Hahn, die het vervelend vindt als zijn professionaliteit in twijfel wordt getrokken. Het is immers niet voor het eerst dat de goalie zich in een dergelijke situatie bevindt.

"In mijn jaar bij PEC Zwolle moest ik ook tegen Feyenoord spelen. Toen ging het in de laatste wedstrijd om wel of geen Europees voetbal. Ik heb toen gewoon gespeeld, zonder problemen. We wonnen. Niemand die na afloop klaagde. Dat lijkt me ook heel normaal."

Komend weekend staat de bekerfinale op het programma. Op 7 mei gaat Feyenoord op bezoek bij Excelsior, dat bij een gelijkspel helemaal zeker is van handhaving.