Kurt Russell en Goldie Hawn betrapt na seks

Kurt Russell en Goldie Hawn hebben in hun bijna 35 jaar lange relatie een hoop meegemaakt. Hun eerste date zullen ze echter nooit vergeten. Kurt vertelt in de Amerikaanse talkshow Harry dat de twee met de broek op de enkels zijn betrapt door de politie.

Kurt en Goldie gingen dansen tijdens hun eerste date. Na afloop besloten ze dat 'de avond nog niet voorbij was'. Ze eindigden in het huis dat Goldie toentertijd net had gekocht. Het werd gerenoveerd.

"Uiteindelijk belandden we boven. We keken naar verzonnen meubilair en we waren zogenaamd in de slaapkamer. Daar hadden we hele echte seks", lacht de 66-jarige acteur terwijl hij het verhaal vertelt. "Toen kwam de politie binnenlopen. We hadden namelijk ingebroken om binnen te komen."

Russell zegt dat de eerste date 'bizar en vreemd' was. Maar dat ze zich niet lieten stoppen door agenten. Ze vervolgden hun date in een hotelkamer. "Dat was onze eerste date. Het was heel erg leuk, kan ik je zeggen. Ik kan niet geloven dat het zo lang geleden was."

Kurt Russell en Goldie Hawn betrapt na seks
Kurt Russell en Goldie Hawn betrapt na seks (Foto: BuzzE)