Wenger begint zich zorgen te maken

Arsenal verloor maandagavond pijnlijk met 3-0 van Crystal Palace. Arsène Wenger baalde enorm van de nederlaag en maakt zich zorgen.

Al maanden wordt er gesproken over een vertrek van Wenger en na de nederlaag tegen Crystal Palace zal de kritiek alleen nog maar verder toenemen. De aanhang van Arsenal wil dat de trainer vertrekt, maar vooralsnog is er nog geen zekerheid over zijn toekomst.

De oefenmeester begrijpt dat de fans teleurgesteld zijn. "De fans komen naar onze wedstrijden om ons te zien winnen. Ik begrijp dat ze ontevreden zijn", vertelde Wenger na afloop van het duel tegenover Sky Sports.

"Iedere nederlaag is een teleurstelling. Ik heb nu meer dan duizend wedstrijden als coach langs de lijn gestaan en hier zijn we niet aan gewend. We moeten ons zorgen maken. Helaas is het nu gebeurd en moeten we zo snel mogelijk reageren. We kunnen dit niet accepteren."

"Ik wil deze nederlaag rechtzetten, maar het draait niet om mij. Het gaat erom dat we een belangrijke wedstrijd hebben verloren en dat we ons moeten herstellen. Het wordt nu lastig om in de top vier te eindigen", aldus Wenger.