Marokkanen mishandelen homostel met betonschaar

Twee mannen (31 en 35) zijn vannacht in Arnhem slachtoffer geworden van mishandeling. De politie meldt dat er vermoedelijk sprake was van anti-homogeweld. Een van de slachtoffers is door de mishandeling een aantal tanden kwijtgeraakt. Twee personen, een jongen van 14 en een man van 20 jaar, zijn aangehouden. De politie verwacht binnenkort meer aanhoudingen te verrichten. Dat meldt Omroep Gelderland.

De slachtoffers werden na het uitgaan geprovoceerd door een groep van zes tot acht vermoedelijk Marokkaanse jongeren (wat om een of andere reden zowel door ANP als vrijwel alle andere media krampachtig wordt verzwegen). Op de facebookpagina van een van de slachtoffers doet deze zijn verhaal.

"Ik vocht me eruit eruit maar hoorde opeens Ronnie schreeuwen dat al zijn voortanden eruit geslagen waren door een van die Marokkanen met dus die betonschaar, ik ging erop af en de rest van hun vluchtte opeens weg en uiteindelijk kon ik richting Ronnie rennen en wat blijkt; zijn bovenste lip is ingescheurd en hij is maar liefst 4 voortanden en deels een 5e tand kwijt door de klappen, de lip is inmiddels gehecht in het ziekenhuis maar de tanden zijn een groter probleem en moeten opnieuw gezet worden."

De politie zoekt nog naar getuigen.