Ex-Moslima deelt gruwelen uit haar leven in video en waarschuwt voor islam

De emotionele, weerzinwekkende video is op 13 maart geüploaded naar YouTube. Over de echtheid ervan werd getwijfeld, maar het AD spoorde de dame in kwestie op. En haar verhaal blijkt echt.

De vrouw in de video is volledig onherkenbaar en durft ook niet te spreken uit angst dat haar stem herkend zal worden. Haar verhaal is afschuwelijk te noemen in onze huidige samenleving.

Zo vertelt ze in de vorm van geprinte A4-vellen onder meer: "Volgens de islam en de Koran bepalen zij – nooit ikzelf - hoe ik me kleed, praat, eet, denk, met wie ik spreek en wanneer ik ergens heen mag."

Ze waarschuwt Europa voor de gevaren van islam, die door velen worden gebagatelliseerd:

"Ik wil dat de mensen beseffen wat de gevaren van de islam zijn," zegt ze. "Ik wil dat Nederland en Europa weten wat er op het spel staat. Jullie denken dat jullie iets goeds doen door te islamiseren en jullie waarden op te geven. Maar het is juist omgekeerd: hoe meer jullie toegeven aan de eisen van moslims, hoe intoleranter de islam wordt en hoe meer jullie dreigen te verliezen."

Hoe bizar islam omgaat met vrouwen blijkt uit deze uitspraak:

"Ik was dus eerst het eigendom van mijn vader en broers, toen van mijn man en toen ik gescheiden was, moest ik het eigendom worden van mijn zoon"

De vrouw zocht zelf contact met het AD, nadat boze tongen beweerden dat de video geënsceneerd zou zijn door het PVV-kamp. Het hele, compleet bizarre en zieke verhaal lees je in het AD.